piškotki

Med obiskom najine spletne strani na vašo napravo naložimo piškotke.

Brez skrbi, z najinimi piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in podobno. A delovanje nejine spletne strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Čeprav za njihovo uporabo ne potrebujemo vaše privolitve, vas prosimo, da nadaljujete z uporabo najine strani le, če s tem soglašate.  Če imate kakršnekoli dvome ali vprašanja, sva vam na voljo za pojasnila preko naslova eva.grabner@gmail.com

Najina spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov.

Ker to po slovenski zakonodaji predstavlja večji poseg v zasebnost uporabnika, za njihovo uporabo potrebujemo vašo privolitev. Z vso skrbnostjo sva preverila pogoje delovanja teh strani in meniva, da z aktivnostmi na najini strani ne kršijo vaše zasebnosti. Vsem uporabnikom najine strani svetujemo, da v uporabo piškotkov privolijo.

Če tega ne dovolite, najinih vsebin ne boste mogli deliti z vašimi prijatelji (odstranili bomo različne gumbe, kot so Všeč mi je, deli vsebino, priporoči,…). Velika verjetnost je tudi , da boste pri iskanju preko iskalnika Google naše strani težje našli med zadetki.

Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

Piškotki na naših straneh:

 

prihahajo…. 🙂