Oblikujte si foto knjigo po vaših željah

Ob pestri foto in video ponudbi vam ponujamo tudi širok nabor profesionalno pripravljenih foto knjig, različnih oblik in velikosti.

Izbirate lahko med več kot tridesetimi različnimi knjigoveškimi materiali.

Ponujamo vam dotisk na platnico po vaši želji. Ob tem nudimo tudi različne dekorativne škatle za hrambo vaše foto knjige.

Dekorativna škatla je lahko pripravljena po vaših željah. Materiali, ki vam jih ponujamo so izredno trpežni in obstojni.

Tudi pri samem oblikovanju foto knjige vam stopimo naproti. Lahko jo oblikujemo po vaših željah ali pa nam oblikovanje z zaupanjem prepustite.

Odločitev je vaša. Mi se bomo pa potrudili, da vam pričaramo čim lepši spomin na vaš dogodek življenja.

V primeru, da se ne odločite za nakup dekorativne škatle, vam podarimo laneno okrasno vrečko, ki jo boste lahko videli na predstavitvenih slikah.

Pošljite nam povpraševanje in mi vam pošljemo katalog knjig in materialov ter ostalih dodatkov. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

[divider sc_id=”sc1436531411145″]divider-solid[/divider]

[image action=”none” image_action_link=”#” target=”_self” align=”alignleft” image_size_alias=”” image_alt=”” link_title=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” sc_id=”sc485401947830″]http://www.v-objektivu.si/wp-content/uploads/Fotoknjige6.jpg[/image]